Allmänt

Avslut

Det är fasen så svårt att avsluta morsans och farsans eventuella prenumerationer, eller vad man ska kalla dem.

Morsan har varit politiskt aktiv i många år, men har lagt det på hyllan för många år sedan. Inför valet hör hennes gamla parti av sig, med medlemstidningar och annat trams. Jag har samlat på hög och försökte idag hitta ”rätt” adress att skicka ta-bort-henne-från-listan-mail till. En del var lättare än andra att hitta adressen till, men jag har nu gjort ett första försök.

Jag hoppas hennes tidigare arbetsgivare och fackförbund också slutar skicka oönskade tidningar. Dem fick jag maila ett par tre gånger innan de fattade vinken. Tyvärr kommer tidningarna med så långa mellanrum att jag inte minns om jag skickat till just den tidningen eller om det var en liknande, men mängden av oönskad post har minskat.

Farsan får också en del erbjudanden från olika håll, enligt principen ”du som varit intresserad av ditten kanske även är intresserad av datten”. Nej, det är han inte, meddelar jag så snabbt jag kan. För att inte tala om all adresserad reklam jag själv får hemskickad… Men där bryr jag mig inte om att svara. 😉

[tags]avslut, prenumeration, tidningar[/tags]

2 kommentarer på “Avslut”

  1. Känner igen det där. Fick faktiskt Readers Digest att stryka henne från alla listor genom att tala om för dem att hon är dement. Det hade jag inte trott.

    1. Wow! 😯 Just Readers Digest har rykte om sig att vara svåra att bli av med! Har de en gång börjat skicka, så står man på deras listor för evigt, verkar det som.

Kommentarer är stängda.