Allmänt

Djungelordspråk

Ett flitigt använt djungelordspråk* är: ”ibland går Fantomen på stadens gator som en vanlig man”. Det kunde användas på mig idag, eftersom jag faktiskt – håll i er! – var ute på samhället och gjorde ärenden och surrade med bekanta! *gör vågen* 

Inte nog med det, när jag kom hem ringde jag och kollade var det fanns nybakt äppelkaka, så L och E fick besök… 😉 Jag stannade så länge att de var tvungna att bjuda mig på middag också. *he he*

Min son kom förbi (medan jag var kvar) och lämnade jaktrapport för dagen, och han såg verkligen ut att vara trött. De hade visst promenerat ungefär en mil i skogen idag, men ändå inte skjutit något. Ja, ja, de ska väl ha några älgar kvar att jaga även nästa helg.

Planerna för resten av helgen består av tvätt (tvätta, vika, lägga undan), disk (tömma diskmasken, handdiska) och städning (slarvsopa ihop alla löv som dragits in och slänga ut dem, så jag kan dra in dem under skorna igen).

[tags]lördag[/tags]

*) Det är väl inte bara jag som läst Fantomen när jag var liten? Eller?