Allmänt

Postorder

När jag kom hem från jobbet hade det sista plagget från min beställning kommit med posten. Efter middag och en stärkande tupplur 😉 har jag nu öppnat paketen och provat allt jag beställt.

Jag behövde bara skicka tillbaka ett enda plagg! Inte p g a storlek (jag brukar vara nog så optimistisk när jag beställer…) utan för att det var defekt!* Yey! *gör vågen*

Tidigare har mitt bokpaket kommit. Där fanns – förutom Peter Robinsonen kokbok jag först tänkt använda själv. Den var både inspirerande och förklarande, och recepten verkade läckra. Så slog tanken mig: min svägerska E skulle få den!

Jag vet att hon försöker hålla sig till LCHF, för både vikt och hälsa, och är peppad av sin bror. Hon kunde behöva lite pepp av mig också, så jag slog in boken och skickade den med L i tisdags. E blev jätteglad!

Hon gillade också recepten, så nästa dag sprang jag på henne i affären, då jag var in en snabbis under lunchen. Nu skulle det provlagas! 🙂 *glad för hennes skull* Jag måste ringa och kolla hur det gått, vilka recept hon hunnit prova.

[tags]postorder, Ellos, Bokus, LCHF[/tags]

*) En kofta, som var flera centimeter längre på ena sidan när man knäppte den enda knappen. Det gick inte att flytta knappen, heller (om jag skulle idas), då knapp och knapphål satt precis vid avskärningen.