Allmänt

Wow!

Jag. Är. Chockerad. 😯

Satte ut mina gamla vinterdäck på Blocket för typ en månad sedan. Inget intresse har märkts, annat än från just Blocket, som ivrigt peppar mig att förnya och ”puffa upp” annonsen (för X antal kronor, förstås).

I morse gjorde jag slag i saken, förnyade och puffade upp annonsen – och nu har ev köpare börjat höra av sig! Däcken är dock ännu kvar, men jag ska lägga in ett litet förtydligande i annonsen (ännu mer pengar åt Blocket) när jag kommer hem så slipper köpare ringa och fråga sådant jag ändå inte vet.

(Bultcirkel??? Que??? Aldrig hört ordet och har ingen aning. Men jag vet vilken bil däcken har passat till, så får intresserade själva lista ut resten.)

[tags]vinterdäck, annons, Blocket, bultcirkel[/tags]

2 kommentarer på “Wow!”

  1. Det brukar ju räcka med lite bonnförnuft! ;D
    Hoppas du får dom sålda utan att Blocket blir för rikt…

  2. Än är de kvar hos mig, men det finns hopp! (Och nästa gång jag sätter något på Blocket ska jag se till att få med allt i annonsen utan att behöva gå in och ändra.)

Kommentarer är stängda.