Allmänt

Sövande

Regn är väldigt rofyllt och sövande. Igår började det regna, och vädret höll i sig hela kvällen och natten. Jag har sovit både hårt och länge inatt – ibland med, ibland utan, katt på magen.

Gråvädret idag gör mig inte pigg, men jag känner mig ändå utsövd (för en gångs skull). Dessutom gillar jag ju regn! Det märks att vi är tillbaka på normaltid (eller vintertid, som en del kallar det) för det blev genast mörkare kvällar efter helgen. Halkan har dock försvunnit, för tillfället. *tummen upp*

Jag kommer nog snart – trots att jag har massor med olästa/olyssnade böcker – att göra en beställning från Bokus igen… Det är ju så att det hela tiden dyker upp sådant jag Verkligen Vill Läsa, fast jag försöker stå emot. Just nu är det en bok som kom ut redan i september utan att jag köpt den så fort den släpptes! *kors i taket* (Det jag samlat på hög är ”läsning när jag inte har något bättre”, även om jag inte skulle kalla böckerna dåliga.)

Igår hade jag nästan en TV-fri kväll! Till slut kunde jag inte hålla mig längre, men det dröjde rätt länge innan jag slog igång TV:n. Ja, jag var ju ”tvungen” att spana in Ellos-rean först… Med snudd på övermänsklig ansträngning lyckades jag hålla köplusten i styr, även om mycket var så billigt att det var skamligt att inte slå till direkt. 😉

[tags]regn, mörker, Flickan i floden, Stephen Booth, Ellos, rea, shopping[/tags]