Allmänt

Tiden rusar

Oj, vad tiden rusar iväg för mig! T o m A tycker att tiden går fort, så det måste vara något i luften. (Eller maten, han äter ju ofta här…) Det är redan tisdagkväll och jag har inte ens hunnit börja med sådant jag tänkt göra den här veckan.

Även om timmarna försvinner så vet jag inte om det händer speciellt mycket här ändå. Jag jobbar, äter och sover, precis som jag brukar göra, även om jag – av någon anledning – inte hinner se allt jag brukar se på TV. Det hjälpte inte med en extra timme på söndag, den gjorde mig bara ännu mer förvirrad. 😉

På jobbet är det mycket på gång just nu, förutom det som samlats på hög under de dagar jag var borta förra veckan. Nå, jag är inte ensam om att ha mycket att göra, men det ger efterverkningar på min blogg. 😉 Jag orkar helt enkelt inte skriva något, även om jag har något att skriva om.

Ikväll är det pizzakoma som gäller. Jag gjorde pizza med (överbliven) köttfärssås och extra mycket ost, och A och jag har ätit oss fyrkantiga. Så fort jag lägger mig på soffan kommer jag att smälla av, det är så gott som säkert.

[tags]tidsbrist, mycket att göra, pizza[/tags]