Allmänt

Söndag

Helgen har inte varit så slitig. Jag har mest bara glidit omkring och inte gjort så mycket.

Idag skulle vi samlas på äldreboendet och ha familjemöte, så farsan fick vara med, och innan dess blev mitt hus samlingspunkt för en del av oss. Lilla J har charmat alla, och ”stora J” 😉 har även charmat mig (förutom B). Familjemötet gick bra, vi tror vi kommit ihåg det mesta, annars får vi tänka till lite extra under mötet med begravningsbyrån imorgon.

Jag ska skjutsa ner B och J till L ikväll, och har först sett till att de fått sig ordentligt med mat: köttfärssås och spagetti, B:s älsklingsrätt. Ja, egentligen ville hon ha lasagne, men det vägrade jag laga. A kom också förbi och åt, så då vet jag att ingen behöver gå hungrig idag heller.

Igår, däremot… B och J kom med buss. A och jag mötte upp med bilen på busstationen och körde raka spåret till V, så vi fick oss middag. Jag hade ingen mat hemma, så i morse orkade jag inte vänta tills affären öppnade (söndagar öppnar de 12) utan handlade frukosttillbehör på macken istället. Tragiskt, men sant. Jag har inte orkat gå till affären på flera dagar.

Imorgon ska jag orka gå till jobbet igen, för att beta undan lite av allt som samlats på hög. Tänkte dock bara jobba fm, så jag kan vara med på mötet med begravningsbyrån under em, och sedan ordna en del annat som behöver fixas.

[tags]söndag, ledig helg[/tags]