Allmänt

Återhämtning

Allt har gått på halvfart idag. Luften hade gått ur mig och jag har inte orkat så mycket. Jo, jag lyckades förstöra två älgstekar, eftersom jag stekte dem alldeles för länge. Någon som behöver sula om skorna eller känner för en intressant smak på tuggummi? 😉

Nu känns det bättre. Jag har laddat batterierna idag, mestadels i soffläge. Imorgon kommer B, idag har A varit förbi och jag har pratat med diverse släktingar i telefonen. Jag behöver städa. *sliter mitt hår i förtvivlan*

Köket är ett kaos och dammråttorna har dragit in höstlöv runt golven. Tvätten hopar sig och jag ”har ingenting att ta på mig”. Just den känslan är ett illa maskerat försök till tröstshopping, men jag håller emot. (Mest p g a att jag inte har plats för mer kläder just nu…) (Och jag behöver verkligen inget.)

Imorgon tror jag vi ska samlas för ett family pow-wow och försöka komma överens om hur vi vill ha det med begravning, dödsannons, o s v, innan vi pratar med begravningsbyrån (på måndag). Nu gäller snabba ryck, då datumet för begravning redan är inbokat. Långväga gäster bokar sina resor utifrån det, så nu blir det ingen ändring.

Plötsligt slog det mig att räkningarna måste betalas – jag har ju fått lön! Världsliga problem, men ack så viktiga. Av någon anledning känns det som att jag nog får gjort av med pengarna den här månaden också. Kanske inte lika fort som förra månaden, då jag servade bilen direkt efter lön, men allt brukar ju gå med.

[tags]älgstek, begravning, räkningar[/tags]