Allmänt

Det kliar!!!

Åh, vad det kliar!!! Bakom ryggen, framför allt – precis där jag inte når själv, utan måste försöka skrubba mig likt en påklädd elefant mot skrivbordsstolens rygg (funkar sådär), dörrkarmen (lönlöst, den är alldeles för glatt), etc.

Aldrig har jag väl saknat min badborste med långt skaft som nu! *suckar* Så fort jag kommer hem ska jag slita av mig kläderna på överkroppen och skrubba mig njutningsfullt bakom ryggen…

Ja, vadå? Vi har alla våra olika nöjen. 😉

(Jag gör förstås en snabb sammanfattning av vad jag kan ha tänkas ätit, som skulle kunna ge mig nässelutslag igen, men kommer inte på något. Det kan helt enkelt bara vara så att jag är torrhudad i kylan.)

[tags]ryggkliare[/tags]

2 kommentarer på “Det kliar!!!”

  1. Nä… Vet du!! Det kliar som tusan (före jag läste detta inlägg) på min ena arm och på foten, har fått något eksem där!!

  2. Kliandet hann gå över innan jag var hemma. Tror det är kylan som gör mig torrhudad, fick väl en köldchock. 😉

Kommentarer är stängda.