Allmänt

Köldchock

För att visa att jag alldeles för ofta besöker aftonbladet.se, sätter jag en braskande rubrik, helt i den tidningens anda. OK, det blev lite av en chock att upptäcka att det var ca -20 grader kallt, men det här är bara början. Efter en vecka med -35 kommer jag att tycka att det här var rena värmeböljan. Allting är relativt.

Jag har nu prickat av allt jag gjort under helgen, och ser till min förtjusning att jag fått undan de flesta göromålen. Inte illa, med tanke på att jag latade mig mest hela lördagen. Jag har ”sett ikapp” mina TV-inspelningar, de flesta av dem, och väntar nu ivrigt på nya.

Trots att jag försökt införa köpstopp, så kunde jag inte låta bli att skicka iväg en beställning till Bonprix under helgen. Det var deras BH:ar jag fastnade för och beställde ett par stycken, dels för att kolla passformen, dels för att se hur lång tid det tar innan paketet kommer (så jag vet till nästa gång).

Dessutom hittade jag en (utländsk) sida med bl a damskor i stora – och vida! – storlekar, där jag svårt dreglande klickade mig runt bland härligheterna. Jag beställde inget, utan måste kolla vad de säger om returer från utlandet (ifall skorna inte passar – det är svårt köpa skor utan att prova). Deras kläder var inte helt fel, heller, men jag försöker behärska mig.

Trots kylan tog jag bilen idag till jobbet. (Jag kollade alltså inte termometern hemma i morse, utan har fått berättat graderna för mig när jag kom till jobbet.) Efter jobbet måste jag handla mat (kattmaten är slut, och då är det krisläge) och ev måste jag åka över till farsan. Det beror på om jag måste handla åt honom också.

[tags]köldchock, Aftonbladet, Bonprix, shoppa, handla[/tags]

2 kommentarer på “Köldchock”

  1. Bra att du kollar returen! Beställde själv stövlar från Duoboots i England. Det slutade med att jag betalat nästan 1000 kr i frakt men blev utan stövlar. Frakt hit, frakt tillbaka pga fel skaftstorlek, frakt hit igen och frakt tillbaka för att de nya stövlarna som skulle vara vidare var mindre… Jag gav upp. Dessutom var det problem med återbetalningen, banken ville först inte ta den check jag fick tillbaka från dem.

    1. Tack för varningen! Just fraktkostnader kan dra iväg – jag vill ju inte betala mer i frakt än vad skorna är värda.

Kommentarer är stängda.