Allmänt

Skumt värre

I lördags ringde helt plötsligt sonen och frågade om jag ville låna hans digitalkamera?!? Jag ställde mig helt frågande inför detta erbjudande, då jag inte på något som helst sätt nämnt att jag tänkt fotografera något.

Tackade i alla fall ja, och på söndagen levererades kameran med alla tillbehör. Snabb genomgång av funktioner och de små brister (t ex kort batteritid) den begåvats med – och här sitter jag nu, med en lånad kamera och inget att fota. Jaha?

Jag anar ugglor i mossen. Kanske tycker han att jag ska köpa den av honom? Eller tänker han beskylla mig för ev fel som dyker upp? Är han ute efter en ny kamera?

Nå, jag har provfotat några bilder på katterna (surprise, surprise, eller hur) och den verkar rätt behändig att använda. Vem vet, det kanske blir några fler inlägg med bilder under en begränsad period, d v s tills han vill ta tillbaka kameran.

Min egen kamera? Jamen, den har ju flyttat till L, med dottern. Om jag inte minns helt fel så har jag t o m gett den till henne, eftersom jag ändå inte använde den.

[tags]kamera, fotografering, bilder[/tags]

2 kommentarer på “Skumt värre”

    1. I ”Norrland”, alltså? :mrgreen:

      Jag är oftast inte ute med kameran när det är norrsken; då är det oftast runt -30 och mörkt, så att fota utomhus är inte riktigt vad jag brukar göra sådana kvällar.

Kommentarer är stängda.