Allmänt, Katter

Lugn

Lugnet sprider sig. TV:n fungerar som den ska igen, och datorn/Picasa har gett med sig. Jag ska försöka undvika att börja med uppdateringar/-graderingar sent på kvällen, men igår kväll var bror L hos mig – det var därför jag kom igång så sent.

Kylan har gett med sig lite grann, så madamen har fluffat iväg i bästa ekorrstil (med svansen i vädret) på sin runda i morse. Den var snabbt avklarad, men hon gick i alla fall från gården. Ännu en dag då hon inte sket framför garageporten! 🙂

Hon har pippi på att skita framför just garageporten, helst den högra (jag har bilen i den vänstra). Under helgen, när det snöat som värst, iddes hon inte ens gå till dubbelgaraget, utan hoppade ner i garagenedfarten bredvid bron, och sket där istället… *skakar på huvudet* Huvudsaken är tydligen att hon får skita framför ett garage. Skitkatt! 😉

Jag försöker komma överens med A:s kamera. Den är liten och behändig att använda, med stor display som jag kan läsa tydligt på. Det känns lite konstigt när jag laddar in bilderna i datorn, att se så skarpa/ djupa/ färgrika bilder, då jag så länge bara fotat med mobilen, där bilderna blir riktigt skräpiga. Skillnaden kanske inte syns så bra på de små bilder jag lägger i bloggen, men på helskärm är det markant skillnad. Tro mig!

[tags]under kontroll, kattracka, garage, kamera[/tags]