Allmänt

Teknikens under – och så jag

Det är så jag bara vill grina. Slänga mig på golvet och sparka och skrika. Tekniken djävlas med mig just ikväll.

Kameran funkar helt OK, även om det tog en stund (och en titt i instruktionsboken) innan jag listade ut hur den skulle anslutas till datorn. Valde – som vanligt – att bilderna skulle laddas in i Picasa, och då började strulet. Först ville Picasa uppgradera sig, men jag avstod. Då började programhelvetet att istället ”uppdatera miniatyrbilder” – och det gick inte att avbryta!?! Vad ända in i glödheta…?

Svårt muttrande återvände jag till TV:n, som låste sig innan jag började med datorn. När boxen ”låser” sig, måste jag rycka ur kontakten, vänta någon minut, och sedan plugga i den igen. Den här gången ville boxen uppgradera programvaran (något som går?) när jag stoppade i kontakten, och när jag nekade fick jag ingen bild alls. Jag är nu inne på min femte urdragning av kontakten, men får inte tillbaka frågan om uppgradering, och inga kanaler heller. Bara en svart bild, sånär som på en liten symbol i ena hörnet…

Som ni ser i mitt tidigare inlägg, lyckades jag till slut tömma kameran, i alla fall. Nu ska jag försöka med TV:n en sista gång, innan jag går och lägger mig. Tur jag har en hel kasse med olästa böcker bredvid sängen. *mutter mutter*

(Jag vet, men jag lär mig aldrig: börja inte med sådant här när jag är trött. Det blir bara fel.)

[tags]teknikens under, kamera, TV, uppgradering[/tags]

2 kommentarer på “Teknikens under – och så jag”

  1. Men det är ju resultatet som räknas ;D. Himla fint illustrerat och ekologiskt inlägg du gjorde! Och nu när du kan kameran så ser jag fram mot fler bilder!
    🙂

    1. Tack, jag försökte bara hitta på något att fota förutom katterna… 😉

      Fler bilder? Tja, vi får se. Jag lovar inget.

Kommentarer är stängda.