Allmänt

Vänta och se

Det ska bli spännande att se hur detta går!

Jag har faktiskt kommit ihåg att ta med kameran idag, bara för att känna hur liten och behändig den är. Däremot verkar jag inte komma ihåg att ta några bilder med den… Tänkte dokumentera lite vardag men har dåligt med idéer om vad jag ska visa er/ vad ni skulle vilja se.

Jag är ju ständigt dagvild. Att det är måndag missar jag inte, och inte heller fredagen. Alltså ser mina veckor ut så här: mmååånnndaag (lång och seg), och så blir det tisdag och så är det tisdag och så är det tisdag – och HERREGUD är det redan fredag?!? Det blir liksom en grå massa mellan måndag och fredag, där dagarna liknar varandra.

Spännande? Nä, inte alls. Jag måste försöka piffa upp vardagen lite mer! Just nu försöker jag göra det genom att gå igenom mina smycken och använda dem i olika kombinationer, till mina gamla vanliga tråkiga tröjor. Ingen stor skillnad från dag till dag – det är bara jag som märker den – men jag börjar med små steg. 😉

Och, vem vet, då och då kanske jag t o m fotograferar något åt er också, så ni får se en medelålders medelsvenssons medelmåttiga vardag i mellanmjölkens land. :mrgreen:

[tags]kamera, vardagar, grå vardag, smycken, medelsvensson[/tags]

2 kommentarer på “Vänta och se”

  1. Åh, vad jag gillar denna utveckling!! Och förresten så är väl inte dina tröjor gamla !? Är inte helt säker men jag tror jag läst ”något” inlägg om ”klädinköp”…
    Ps. Just in case – imorgon är det freeeeedaaaaaggggg!! ;D

    1. ”Klädinköp”? Förstår inte vad du talar om… Det är ju flera veckor sedan jag köpt något nytt att ha på mig! :mrgreen:

Kommentarer är stängda.