Allmänt

Som sagt

Jag missar inte att det är fredag!

Inte för att jag har några stora planer för helgen. Den blir väl som vanligt: en massa saker jag borde göra, men så fastnar jag framför TV:n istället. Helgens två stora borden är: 1) dammsuga och 2) skotta snö. Sedan klarar sig resten. (Jag skulle t o m kunna göra undan dessa två moment som stör helgfriden redan ikväll, så får jag ”ledigt” sedan.) (Hahahaha – vem tror jag att jag lurar!)

Jag började tidigare – för rätt länge sedan – med en ny (djävulskt svår) frågesport/ tipsrunda till en av våra trivselkvällar. Eftersom det alltid är jag som åker på att göra tipsrundorna, och alltid blir lika häpen över hur obildade somliga är (ingen nämnd och ingen glömd), så skulle frågorna den här gången bli svåra för ALLA, inte bara för de obildade. Problemet var bara att jag gjorde den för svår – och glömde skriva upp de rätta svaren… ”Gör om – gör rätt!” 😉

En liten tröst i sammanhanget är att träffen frågesporten behövdes till är uppskjuten, så jag behöver inte ha bråttom att göra den färdig.

[tags]fredag, dammsuga, skotta snö, frågesport, tipsrunda[/tags]