Dagens outfit, Foto

Alltså

Det måste vara fel på kameran – bilderna blir ju så suddiga! 😉

Jag tänkte föreviga mina smycken – i sällskap med en gammal tröja, Tove – men ser att bilderna, som såg helt OK ut på kamerans display, blir suddiga i datorn. Kanske det är datorn det är fel på? :mrgreen:

Det här är vad ni får se av ”dagens outfit” idag. Ett halsband. (Örhängena ser likadana ut, men bilderna av dem blev väldigt suddiga.) Det är t o m gårdagens outfit, eftersom jag hann ta av dagens smycken innan jag kom ihåg att fota dem.

[tags]dagens outfit, smycken[/tags]

2 kommentarer på “Alltså”

  1. Såja!! Du börjar låta som min far när brorsan och jag villa ha körlektioner. ”Börja med att fickparkera i uppförsbacke”, sa han. ”Det gäller att hitta dragläget”. Precis så är det med kameran. Du måste hitta ”avståndet” mellan er! Kameran och dig vill säga…
    Hajjar´u!?
    Ps. Sedan finns det en massa gratisprogram att ladda hem som gör dina suddiga foton till riktiga Rembrandts…

    1. Kameran och jag försöker komma överens så gott det går. Vad som behövs är något inspirerande att knäppa, så jag får leka med de olika inställningarna och – framför allt – fota utan blixt. Men det tar sig, jag har snart gjort slut på första batteriladdningen! 🙂

Kommentarer är stängda.