Allmänt

Bokmal

Ojdå! Jag skulle bara kolla min e-post, och hips vips hade jag klickat ihop en beställning av böcker och sänt iväg. Vet inte riktigt hur det gick till – besatt av en ond (god?) ande, kanske? 😉

Dessutom var tanken – ja, det fanns en tanke – att bara 1) beställa pocketar, som 2) jag skulle ge bort i julklapp. Nu blev det varken det ena eller det andra; inbundna böcker bara till mig själv. Jag motiverar det med att… att… eehhh…

Äh, vad f*n, jag köper väl vad jag vill för mina pengar! Får se det som en julklapp till mig själv.*

[tags]böcker, Bokus, pocket, julklapp[/tags]

*) Minnesgoda läsare vet vad de orden innebär: massor av ego-impulsköp och väldigt få julklappar åt någon annan. Samma visa varje jul.

6 kommentarer på “Bokmal”

    1. Jag planerar en utrensning av böcker, för att få plats för dem jag verkligen vill ha kvar.

      Tycke och smak ändras under årens lopp, men jag har så himla svårt att komma igång med rensandet. Jag vill verkligen inte göra mig av med böcker, även om jag vet att jag aldrig kommer att läsa dem igen. Nu börjar jag få ont om plats och har dessutom insett att jag inte kan samla på allt.

  1. Känner igen metoden… häromdagen var jag in på H&M för att beställa julklappar och eventuellt något åt mig själv.
    Blev inga julklappar övht, endast kläder till mig själv 😀

Kommentarer är stängda.