Allmänt

I valet och kvalet

Eftersom lönen smidigt glidit in på mitt konto under natten, har jag umgåtts med planer på att förstöra den snabbt som ögat. 😉

Det känns som att det är väldigt länge sedan jag var till L och shoppade* så jag hade tänkt slå till den här helgen. Men. Det är ju så himla kallt! Nu är det väl inte mer än ca -19, men det blåser. Inte nog med det: det blåser visst ännu mer vid kusten (där L ligger). *suckar* Jag tror jag avvaktar till nästa helg.**

Eftersom jag tillbringar viss tid framför TV:n, med förkärlek för WNTW, så såg jag ett inspelat avsnitt igår som gav mig lite av en aha-upplevelse, vad gäller smycken, väskor och andra tillbehör. För att inte tala om att jag verkligen skulle behöva en ny sjal, en sådan man har som prydnad runt halsen, d v s inte bara för värmens skull.

Nå, jag får väl förstöra lönen genom att betala räkningarna istället. Inte lika kul, men nödvändigt.

[tags]lön, shopping, räkningar[/tags]

*) Jag har varit till L, men inte shoppat.

**) Men då är det väl ännu kallare eller snöstorm, alternativt underkylt regn. Vädrets makter är emot mig. Eller också är det bara vinter.