Allmänt, Foto

Ny månad

Så var det dags att vända blad i almanackan igen! Årets sista månad har kört igång!


Decembers utvikningskatter

Min TV och jag lever inte i symbios med varandra längre. Jo, TV:n och jag gör det, men den där dj***a boxen och jag är inte sams. Den har bestämt sig för att jag bara får se en enda kanal – inget zappande, alltså.

För att kunna byta kanal måste jag dra ur kontakten, vänta en stund innan jag stoppar i den igen, slå igång hela kitet, och sedan snabbt byta till den kanal jag vill se. Efter några sekunders väntan har det låst boxen igen. Inspelningarna är bara att glömma, för där totalvägrar den. *mutter mutter*

Just nu går jag i våndor över att jag inte har något att ha på mig på fredag kväll, då jobbet bjuder på julbord på hotellet. Mmm, ni vet – garderoberna fulla med inget att ha på mig… Jag tror jag hittat en lösning, måste bara kolla så inget av de plagg jag funderat på ligger i tvätten.

Det har blivit varmare! 🙂 I morse var det bara -10 när jag släppte ut madamen – och gissa om hon var lycklig! Hon försvann i fjärran och gick en rejäl runda innan hon kom tillbaka. Äntligen väder för henne! De andra två tvekar fortfarande, men de har ju lådan. (Det har madamen också, men hon går helst ut och gör det som behöver göras. Hon går bara på lådan när det är riktigt kallt ute.)

[tags]TV, digitalbox, kläder, varmare[/tags]

2 kommentarer på “Ny månad”

  1. Veckans I-lands problem: Vi har INGEN TV, Internet eller telefon sedan i måndags kväll !!!!
    pga av en avgrävd kabel. Känn på den!

    1. OMG!!!! 😯 *kallsvettas*

      Jag skulle dö! Varken TV eller Internet!?! Kan inte föreställa mig vilken tortyr det skulle vara! 🙁 *ryser*

Kommentarer är stängda.