Allmänt

Mera mat

Förra veckan blev det buffé, den här veckan är det julbord på menyn – ikväll. Jag ska småspäka mig under dagen, alltså inte trycka i mig en ”dagens” till lunch utan välja något mindre.

Lördag ska jag åka till L för att shoppa, träffa S (om hon har tid), besöka B och J, samt hämta bilen. Jag har beräknat att det tar hela dagen. Söndag MÅSTE jag tvätta! Dessutom borde jag hinna över till farsan också, en snabb sväng medan maskinen tvättar klart.

Jag väntar ivrigt på att få mina böcker, som jag beställt tidigare. Dessutom är jag grymt sugen på att shoppa loss på Ellosrean (för att inte tala om alla andra postorderfirmor) men ska behärska mig tills jag sett vad som finns i L. Jag kanske hittar allt jag behöver* där.

Har så smått börjat lite matplanering inför julen. (Ja, jag tänker bara på mat. So sue me!) B hade önskemål om Stort Julbord hos mig på julafton, och det låter helt OK. Då kan jag äta rester själv under resten av (den alldeles för korta) julen och mellandagarna (då jag ändå jobbar).

[tags]julbord, helgplaner, shopping, tvätt, julmat[/tags]

*) ”Behöver” kanske inte är rätt ord, men lite nytt skulle pryda sin plats i garderoben. Om inte annat så kan jag sortera bort sådant jag inte använder eller som krympt i tvätten. (Helt plötsligt har jag upptäckt att flera tröjor glipar i midjan, och det är inte snyggt, snarare tvärtom. *ryser*)