Allmänt, Dagens outfit

Torsdag

Jag begriper inte hur det redan hunnit bli torsdag? 😕

Här råder samma väder som i resten av landet (?) – det snöar och blåser. Tidigt i morse har jag sett blinklysen från arbetande snöröjning, som försöker hinna skotta parkeringar innan folk kommer till jobbet. Gatorna tas senare, så jag har fått pulsa genom drivor på väg till jobbet. Förhoppningsvis har de hunnit ploga innan jag går hem ikväll.*

”Ikväll” är kanske för mycket sagt, men det känns som kväll när det bara är mörkt, och mörkt, och mörkt hela tiden. Det är mörkt när jag går till jobbet, det är mörkt när jag kommer hem. Just nu är det i bästa fall gryning/ skymning mitt på dagen, då solen – om det är klart väder – orkar precis ovan horisonten innan den dyker ner igen. Nå, vi har desto ljusare på sommaren, så det jämnar väl ut sig under året. 😉

Jag tänkte fota ”dagens outfit” igår, så ni skulle få se eländet gissa färgen på koftan, men kamerans batteri hade lagt av. Det har laddats under natten, så ikväll får ni se vad jag hade på mig på jobbet igår och idag. (Jag kör samma outfit två dagar, ev med byte av smycken.)

Angående snön så hoppas jag att min gata hunnit plogas innan jag kommer från jobbet, och att bästisgrannen tagit hand om plogkarmen (och gärna gården också). Annars vet jag vad jag gör ikväll – hela kvällen… Nå, jag har färdig mat att värma (den excellenta köttgrytan jag gjorde igår**), så jag har gott om tid att skotta snö.

[tags]snöröjning, mörkt ute, kameran, skotta snö[/tags]

*) De har säkert hunnit ploga de större gatorna och genomfartslederna, men smågatorna kan få vänta längre innan snöröjning är på plats.

**) Grytor brukar dessutom vara godare dagen efter, när man värmer upp dem igen och smakerna hunnit ”gifta sig” ordentligt.