Allmänt

Julfest

Vi har haft julfest på jobbet idag! Ja, den är redan över – vad trodde ni? 😉

Varje år hålls ett tal av chefen i stora konferensrummet, medan vi anställda sörplar (alkoholfri) glögg och försöker lista ut vilken julklapp man ska lägga vantarna på den här gången. I år fick vi faktiskt tre olika julklappar!

  1. Ett te – tre sorter att välja mellan
  2. Chokladpraliner – ett flertal sorter att välja mellan
  3. En bok – några olika fanns att välja mellan

Ett fåtal andra julklappar lottades ut bland oss, och jag slapp vinna någon – däremot fick jag dra en vinnare!

Sedan förflyttade vi oss till fikarummet, där fika och fruktkorgar väntade. Det är samma visa varje år, fruktkorgarna är fyllda med diverse exotiska frukter som ingen vet hur de ska ätas, men i år satte jag mig vid rätt bord: K har koll på sådant! 🙂

[tags]julfest[/tags]

2 kommentarer på “Julfest”

  1. Du har en rik arbetsgivare. Själv fick jag ett massmejl från närmsta chefen med orden ”ni är så duktiga”. Det var vår julklapp. Och pep talk inför nästa år. Nästan så man kan avskaffa utvecklingssamtalet.

Kommentarer är stängda.