Allmänt

Ligger lite efter

Jag ligger lite efter i min planering, men det skiter jag i. 😉 Det blir jul i vilket fall som helst, och de Viktiga sakerna kommer att bli gjorda därhemma.

Som av en händelse är det mycket på jobbet också, men jag antar att det blir något lugnare nästa vecka, eftersom alla just nu verkar arbeta enligt mottot att allt ska vara klart innan jul. Det jag inte hinner före jul får jag göra efteråt, så enkelt är det. Jag jobbar alla arbetsdagar under både jul- och nyårs- och trettondagshelgerna, har inte sökt ledigt en enda dag.

Julstämningen har inte riktigt infunnit sig hos mig än. Det beror säkert på att jag undviker allt vad julmusik heter och inte heller julpyntar (bara adventspyntar – inte en tomte så långt ögat når). Den hinner nog ikapp mig senare, jag har bara inte riktigt tid med den nu… 😉

[tags]planering, arbetsdagar, julstämning[/tags]