Allmänt

Nyårsafton 2010

Jaha. Ännu ett år har gått.

Jag gör som vanligt; struntar i att göra en summering av det år som gått. Om någon är intresserad av att se vad jag haft för mig under 2010, så varsågod att bläddra i arkivet (uppdelat månadsvis).

Feststämningen lyser med sin frånvaro. Jag hade fest igår istället, med oväntat besök som hade en nybakad chokladkaka med sig! De får gärna komma fler gånger… 😉

Jag kommer antingen att slappa framför TV:n ikväll, eller också våldgästa något av mina syskon. Det lutar faktiskt mest åt TV:n, och det är inte helt fel. Jag är så vansinnigt trött den här vintern. Kanske jag är det varje vinter, men det känns extremt i år. Det kan bero på att jag jobbar alla vardagar (tog inte ledigt under mellandagarna den här gången) och själva helgerna är så korta – trots att det är storhelger.

Nu börjar det vända, ljuset återkommer och snart blir jag piggare igen. (Förhoppningsvis.) Jag följer traditionen att inte avlägga några nyårslöften, då de sällan varar hela januari ut. Det kan hända att jag kommer att sätta upp mål för något-jag-ska-genomföra under det kommande året, men eftersom jag är uppskjutsamhetens drottning gillar jag att skjuta upp saker så länge jag kan. Ett år eller två extra. 😉

[tags]nyårsafton, nyårslöften[/tags]

2 kommentarer på “Nyårsafton 2010”

  1. Himla skönt att slippa den där summeringen av 2010. Blir lite tjatigt. Eftersom man oftast redan läst allt.
    Chokladkaka lät ju gott! Kanske fixa en sån och börja festa loss. Framför tvn då
    Gott nytt år!

Kommentarer är stängda.