Allmänt, Foto

Första dagen

Nu är det den första dagen på det nya året. Den känns inte speciellt annorlunda mot tidigare dagar, men den är ju inte slut än. Mycket kan hinna hända… *fnissar* Nej, jag tror faktiskt inte det.

Jag lever ut min våta dröm om morgonrock och tofflor en hel dag, och har klarat mig från att byta om – än så länge. TV-soffan är uppvärmd, och i lilla soffan ligger gamlingen och gör sitt bästa för att värma upp den. Froppisen har hjälpt till med uppvärmningen av den stora soffan, men har nu försvunnit till stillsammare trakter, typ badrumsgolvet. Det rör inte på sig lika mycket som jag gör.


Hastigt arrangerad bild av viloläge i soffan.

Igår blev jag hastigt och lustigt inbjuden till L och E, där även E:s bror T med familj var på besök. Eftersom fint folk kommer sist, var jag typ en timme försenad till middagen, men var ändå inte sist. Min farbror K skulle också bjudas, men de fick inte tag i honom. (Det visade sig senare att han varit inbjuden hos grannarna.)

Vi hade en trevlig kväll, puffade lite raketer vid midnatt, och en stund senare åkte jag hem. Tog rejäl sovmorgon i morse och har gjort mitt bästa för att undvika tvättstugan under dagen. Tvätten kan vänta till imorgon. Så spännande ser det nya året ut för mig, hittills.

Jag glömde – i vanlig ordning – kameran hemma, och har inte heller fotat något med mobilen. Jag kanske skulle försöka ha som målsättning i år att bli lite flitigare med bilder i bloggen? Hmmm, om vi säger som så: jag lovar inget, men kan försöka komma ihåg det. :mrgreen:

[tags]nyårsdagen, morgonrock, tofflor[/tags]