Allmänt, YouTube

Lördag

Japp! Jag är färdig med ommöbleringen (förutom de mattor som saknas)! Nu är jag nöjd med ordningen i rummet.

Större delen av dagen har gått åt till att titta på TV, även om jag tänkt ta mig i kragen och sätta igång med tvätten. (Äh, jag ska ju ha något att göra imorgon också, tycker ni inte det?)

Jag har inte börjat försöka få igång gammelhärken än, men Miss Piggy fungerar ju alldeles utmärkt, som ni förstår. Återstår bara att koppla in den externa HD:n till henne, så jag kan byta bok i min spelare (alla böckerna är på den externa HD:n, precis som alla foton – tack och lov).

På tal om HD: visst är det hemskt hur Boxer-Robert har tagit död på en gammal trotjänare? Jag menar reklamen om ”HD-klubben” med MC-åkarna – och så Robert, detta missfoster till tecknad figur. *ryser* Allt till tonerna av Steppenwolfs klassiker ”Born to be wild”. Det är rent kriminellt att döda en låt på det viset!!! 👿

Mitt hjärta gråter när jag föreställer mig hur jag hör den välbekanta melodin på bilstereon en sommarnatt, pressar lite på gasen och föreställer mig vinden i håret (ja, ni vet, den vilda känslan) – och så minns jag Robert… *stannar vid vägkanten och kräks*

[tags]dator, extern hårddisk, Boxer-Robert, Steppenwolf, Born to be wild[/tags]