Allmänt

Söndagsnöje

Nu har jag lekt med den nya mobilen hela dagen. *torkar svett ur pannan* Vi har blivit ganska överens vid det här laget. Återstår bara att se om jag vaknar av den imorgon, då ringsignalen är annorlunda än den jag hade tidigare.

Som ni sett i förra inlägget, provskickat från mobilen, så kan jag plötsligt skicka bilder till inläggen via mobilen. Det betyder att det kan bli fler bilinlägg. En nåd att stilla drömma om, eller? 😉

Dagens middag blev älgstek, stekt i gryta – istället för ugnen – för en gångs skull. Jag har ändå suttit vid köksbordet, och hållit på med datorn eller mobilen, mest hela tiden. Dessutom hör jag på min bok.

Min MP3-spelare har tappat sin ända! *förtvivlad* I nedre änden har det suttit ett litet ”lock”, som jag upptäckte var borta igår kväll. Ja, ja. Den fungerar ju som den ska ändå. Det är mest estetisk aspekt på det där ”locket”. 😉

Just nu sitter jag och vaktar middagsresterna från de pälsklädda gamarna som delar boende med mig. Köttet ska få svalna innan jag skär upp det i lövtunna skivor, och somliga är väldigt intresserade av vad som finns på köksbänken.

[tags]ny mobil, bildinlägg, älgstek, MP3-spelare, middagsrester[/tags]