Foto, Katter

Jag – en cat lady

image

Jag gillar katter, det har nog alla förstått vid det här laget. Inte nog med det – jag samlar även på katter. Läge att bli en riktig cat lady framåt pensioneringen, eller varför inte redan nu? :mrgreen:

image

Min tre pälsklingar lever lyxliv hemma, medan jag tvingas iväg till jobbet varje dag, för att tjäna ihop pengar till mat åt de små gottegrisarna. Nå, det är självvalt. Jag skulle kunna skicka dem till Arbetsförmedlingen men det finns få jobb för dem som inte har tummar…

image

Sedan samlar jag på prydnadskatter också. Fördelen med dem är att de inte hårar eller klöser sönder möbler, nackdelen är att de inte är lika gosiga. Billiga i maten är de också! Jag har offrat mig och tagit med några till jobbet, så de får se vad jag gör på dagarna.

(Och det här skriver jag bara för att testa ännu en grej med min nya telefon…)

[tags]katter, pälsklingar, prydnadskatter[/tags]

4 kommentarer på “Jag – en cat lady”

 1. 😉 Vilka underbara kissar du har! Själv funderar jag allvarligt på att tatuera in en kisse på armen…
  Egentligen är det bara slantarna som fattas…
  Jag längtar till våren då mina kissar kan vara ute mer än fem minuter per dag och gör av med sin energi där och inte inne i huset, haha
  Såg tyvärr igår att Torsten lyckats fånga en fågel, fjädrar och lite rester låg på farstubron…vi pratar ju trots allt om rovdjur fast det är mycket trevligare när katterna håller mössen borta
  Kram

  1. De kanske har varsin specialitet? Madamen tar råttor, froppisen tar fåglar och gamlingen har slutat jaga. 😎

Kommentarer är stängda.