Allmänt, Dagens outfit

Inte bra

Den här veckan började inte bra.

Jag har ont i huvudet – inte migrän, bara ont i huvudet. Det hjälpte inte med kaffe, inte heller med salt eller sött. Förhoppningsvis går huvudvärken över snart.

Igår kväll fick jag plötsligt så ont att jag knappt kunde röra mig. Inte i huvudet, utan i musklerna bakom ryggen/revbenen, långt uppe (typ från BH:n och uppåt). Jag kunde knappt andas (andetagen tog ont) och så fort jag rörde någon del av överkroppen (armar, hals, huvud, bål) gjorde det så ont att jag skrek. Nu var det bara katterna som hörde mig, och tur var väl det. Till slut lyckades jag ta mig till värktabletterna och peta i mig ett par stycken, så den värsta huggande värken släppte efter ett tag. I morse var jag fullt frisk igen?!? Mycket mysko.

Dagens outfit blev väldigt lyckad, i alla fall. 🙂 Jag har på mig ett reafynd från Ellos som jag dreglat över sedan jag sett den första gången. Till slut dök den äntligen upp på rean, och då slog jag till! Den kombinerar jag med ett par jeans från Haléns. (Jag berättade ju tidigare att jag provat igenom mina beställningar och att allt passade!) Alla har glatt kommenterat tunikan/klänningen och tyckt den var jättesnygg!

[tags]ont i huvudet, ryggvärk, reafynd, postorder[/tags]

4 kommentarer på “Inte bra”

 1. Snygg outfit! Trodde inte du gillade lila??? Kanske blandar ihop det. Man känner verkligen för vårfärger nu – både i garderoben och i inredningen 🙂

  1. Tackar!

   Jo, du har alldeles rätt – jag gillar inte lila. Dock gillade jag den där klänningen/tunkan, och det fanns att välja på svart (bäh), grått (böh) och lilablommig (åkejdå), så då gick det som det gick… Allt för att få shoppa lite! Det var ju REA! 😉

 2. Men när du handlar leopardmönstrat på REA då ringer jag A som får ta till mer drastiska åtgärder, eller?
  😉

  1. Japp – leopardmönstrat, där går Gränsen. Jag har själv bett ungarna skjuta mig om jag köper något sådant. 😉

Kommentarer är stängda.