Allmänt, Foto

Avrundning

Låt mig bara avrunda gårdagens eländen med att berätta att jag var tvungen skura upp kattlådan (med omnejd) då katterna haft skitkalas hela dagen igår och prickat både inuti och utanför lådan. Det finns dagar då det är lite mindre trevligt med husdjur…

Idag är formen och läget mycket bättre! Enda smolket i glädjebägaren var att jag inte kunde uträtta ett ärende jag tänkt göra undan, men det får bli på torsdag istället. Kopiatorn/skrivaren och jag står fortfarande inte på god fot med varandra, men jag ger mig inte. I värsta fall får jag ringa supporten.

image

Vädret är perfekt! Solen skiner och graderna dansar runt nollstrecket. Fåglarna sjunger som tokiga men de lugnar väl ner sig, de också, så småningom. Skönt att kylan har släppt! Det var visserligen -15 när jag steg upp i morse, men det är ju behaglig temperatur jämfört med hur det har varit tidigare.

UPDATE
Ha! Jag visste att jag skulle vinna över kopiatorn! Behövde inte ens hota med baseballträet.

[tags]kattlåda, support, vårkänslor[/tags]