Allmänt, Dagens outfit, Foto

Dagens outfit

image

Ja, jag vet – det här skulle ju inte bli någon modeblogg…

Nåväl, jag vet inte om jag kan kalla mig modeexpert eller ens att jag klär mig moderiktigt, men jag har en ny tunika idag igen! Även den har mötts med jubel från åskådarna (ungefär…) och även den är från Ellos.

Tyvärr hittar jag den inte på deras sida, så den är nog fyndad från det allra sista skrymslet där de stoppat undan förrförrförra säsongens varor i hopp om att någon dum jävel köper dem i ren desperation. 😉 Jag är – i vilket fall som helst – nöjd med den och tycker den är snygg.

Annars brukar jag använda rean till att shoppa baskläder, typ toppar i olika färger, som går att kombinera med annat. Den här gången gick jag mer in för det där ”andra”, då jag har gott om baskläder.

[tags]modeblogg, dagens outfit, Ellos, rea, baskläder[/tags]

4 kommentarer på “Dagens outfit”

    1. OK, den kommer du säkert att ha kul med! 🙂 Hoppas du blir nöjd när du kommit igång med den!

    1. *gnisslar lite med tänderna* Men jag tycker ju egentligen inte om lila! Den här var också ett fall för reahysterin som kastade sig över mig. 😉

Kommentarer är stängda.