Allmänt, Foto

Jag är en vinnare!

image

Jag har vunnit ett pris i en löjligt enkel tävling (typ lämna en kommentar för att vara med och tävla) men ändå – jag vann! Tjo-hoo! 🙂

För den oinvigde kan jag tala om att det är en mineralfoundation i puderform, med tillhörande borste. Jag har inte hunnit prova den än, men det är för att jag haft annat för mig ikväll…

S (som jag är fadder åt) och jag skulle åka till E, som känner oss båda, för att hinna se de valpar hon fött upp innan de börjar åka iväg (den första åker på fredag). Gissa om jag ville stoppa minst en i fickan och smuggla med mig hem, men alla var tingade, så jag får klara mig utan. De var SUPERSÖTA! 😛

Tyvärr var jag så upptagen med att hålla i de små kelsjuka rackarna, att jag glömde fota, men ni skulle ändå bara drabbas av ha-begär allihop, så det var nog lika bra. 😉

Däremot kunde jag inte låta bli att fota Veckans, ja Månadens Dramatik, efter den lilla fridfulla gatan där jag bor. En lastbil kom för långt ut på kanten vid möte med en annan bil, och fastnade i snön. *he he* Skadeglädjen var stor, att se hur de försökte få loss den var riktigt roligt! :mrgreen:

image

[tags]vinst, foundation, pudelvalpar, skadeglädje[/tags]

2 kommentarer på “Jag är en vinnare!”

Kommentarer är stängda.