Allmänt

Tisdag, tisdag, tisdag

Jag försöker banka in i mitt huvud att det är tisdag idag. Fastnade nämligen på måndag, så jag har känt det som måndag hela dagen. Inte bra, då jag har saker jag behöver hålla reda på just denna tisdag.

Jag har hunnit vara på en begravning idag. Hade noll koll, trodde den var nästa vecka. Nå, jag hann samla mig lite och sedan gick vi iväg (vi var flera från jobbet) till kyrkan. Efter den har jag dragits med huvudvärk, typ att hjärnan växer ur skallen, alternativt att skallen krymper men inte hjärnan. 😉

Efter jobbet måste jag åka och handla. Med lite tur hinner inte batteriet i mobilen ta slut innan jag läst igenom handelslistan jag har lagt in i den, så jag får med mig de Viktiga Sakerna hem – sådant som är så viktigt att jag skriver upp det.

Bror L kommer till mig ikväll. Jag är väl förberedd, då jag – av olika orsaker – spelade in gårdagens avsnitt av Ice Road Truckers, så vi kan se det ikväll. Han hatar det programmet och finner det totalt meningslöst. Vadå filma lastbilar som kör fram och tillbaka efter isiga vägar? Jag tycker det är perfekt avkoppling; ingen handling, inga intriger, inga katastrofer.

Jag har inte skickat ”Dagens gamling” till B idag. Inte än, får göra det när jag kommer hem. Jag tar ett nytt foto av honom varje dag och skickar till henne, tillsammans med en liten berättelse om vad han gjort under dagen. (Lång historia, som berättas nästa gång Bussiga Klubben har årsmöte.) :mrgreen:

[tags]tisdag, begravning, handla mat, Ice Road Truckers, gamling[/tags]