Allmänt, Foto, Katter

Tisdag

Jag vet inte vad jag sysslade med igår kväll, men en oväntad (och oönskad) tupplur vred om min tidsuppfattning enormt. Tack och lov är jag idag tillbaka på rätt tid, och inte nog med det: väckaren ringde då den skulle! 🙂

Det blir eventuellt hockeykväll hos mig ikväll. Jag har i vilket fall som helst bjudit in A på middag, då jag insåg att det jag tänkt laga igår kan skjutas upp till idag, och det räcker gott och väl till oss båda. Han kan t o m ta med sig en lunchburk att fylla, om han känner för det.

Jag glömde ge katterna mat i morse. (Dååålig Matte, jag vet.) Det innebär att jag måste fara hem på lunchen och utfodra de svältande djuren. Jag misstänker att de är mätta och sover gott när jag kommer, för det är bara burkmat jag glömt fylla på. Torrfoder och vatten finns alltid framme.

imageMorgontrött gubbe, helt utan framben.

[tags]tidsuppfattning, hockeykväll, katter[/tags]