Allmänt

Kyligt

Trots att det är kyligt i luften idag (även om solen skiner) så har både madamen och gamlingen gått ut när jag var hem på lunch. Froppisen stannade – förstås – inne när både mamma* och mat fanns i närheten. 😉

Det är fortfarande väldigt kallt på nätterna. Inatt måste det ha varit minst -20 grader, för jag kollade inte temperaturen direkt jag steg upp utan ett par timmar senare, och då var det -19. Det gör att snön och isen ligger kvar ännu ett tag. Ingen sommar i sikte, trots sommartiden.

Under förmiddagen drabbades jag av att min dator hängde sig. Till slut lyckades jag få den att släppa loss igen, så allt var frid och fröjd. Då skulle jag hjälpa en medarbetare med ett ”enkelt” problem – och hips vips hängde den datorn sig också! Slutsats: det är nog inte datorn det är fel på… :mrgreen:

[tags]kyla, datormarodör[/tags]

*) Ja, vadå? Det är väl klart jag är ”mamma” åt henne, men bara ”matte” åt de andra två.