Allmänt, Foto, Katter

Klippning

Så sent som igår irriterade jag mig på min förvuxna frisyr och tänkte att jag verkligen skulle behöva en klipptid snart. Då kom jag ihåg att jag faktiskt har en klipptid – idag, efter jobbet! 😆

Det roliga är att jag beställt tid för både klippning och färgning, och har inte ändrat mig angående färgningen än, så få se hur detta slutar… *he he* Jag har fortfarande inte valt vilken färg jag ska ha, så vi får se vad det blir.

Jag har större bekymmer med frisyren. Bara ”toppa lite” eller göra något drastiskt? Det mest avancerade jag gjort åt min frisyr de senaste åren är – förutom när jag klippte av det superlånga håret och sålde det – att jag bytt till sidbena, eftersom jag var grundligt less mittbenan jag haft i massor av år.

imageVäldigt sur katt i bur hos veterinären. Hon vet vad som väntar.

Igår hade jag klipptid åt madamen. Nu är hon helsnaggad, bara huvud, svans och längst ner på benen är kvar. Annars ser hon ut som hej-kom-och-hjälp-mig. *flinar* Det var otroligt lite katt under all den där pälsen, och så småningom kommer nog froppisen att sluta fräsa (”hissa” – det låter ”hhhsss”) åt henne.

Froppisen vill inte riktigt känna igen sin lekkompis än, men det går över. Förhoppningsvis fräser hon inte lika mycket åt mig när jag kommer från frissan… 😉

[tags]klippning, frisyr, rakad katt[/tags]

2 kommentarer på “Klippning”

 1. Jag brukar undra hur Homer skulle se ut utan päls. Han är dock inte så liten så jag misstänker att det finns lite hull som då syns.
  Jag brukar själv vara så försiktig när jag går till frissan. Sist när jag färgade håret så önskade jag sen att jag tagit till mera. Mera färg.
  Jag ska försöka minnas det till nästa gång.
  Det är nämligen länge dit, då jag tappat så mycket hår just nu. Men jag får försöka skriva en minneslapp. Mera färg!

  1. Mer färg åt folket! 😉

   Jag passade på igår och tog TVÅ färger! Jättesnyggt! (Mer om detta kommer i ett inlägg.)

Kommentarer är stängda.