Katter

Tillit

Det var nästan ett mirakel, det jag upplevde inatt! (Nej, inga snuskiga tankar nu. Det här rör något helt annat.)

Madamen – som fyller 13 till sommaren – har ockuperat både soffan, filten och mig hela natten! Hon måste ha blivit kelsjuk på gamla dagar, minsann!?! Annars är hon inte den som frivilligt kommer och vill bli kliad, annat än vardagsmorgnar mellan 07:15-07:30, då jag försöker ta på mig jobbkläderna. Då ligger hon och är kelsjuk i sängen – inte annars.

Hon flyttade sig inte ens när froppisen, väsande och smalögd av svartsjuka, hoppade upp på mig och försökte återerövra sitt territorium. Jag talade om för dem vad som gällde och kliade båda, och så småningom lade sig lugnet. Men froppisen var den som försvann först…

Jag tror madamen gillar när jag kliar henne, speciellt när jag kliar mothårs. Hon känns som sträv sammet (jättekul känsla, måste provas!) och det kliar säkert över hela kroppen när hon nu är klippt nästan överallt. Och så har hon ju Världens Mest Okliade Öron, men det har hon alltid – inte bara när hon är rakad. 😉

[tags]rakad katt, klia katt[/tags]