Allmänt

IRL

Ni får förlåta mig, men jag har levt offlineliv under helgen.

Hela lördagen gick åt till en L-resa, för att shoppa* och hälsa på B och J. Det hela avrundades med indisk mat (helt OK, det fanns tre-små-milda-indiska-rätter för mig som provade första gången) på restaurang och en kaffetår i lägenheten, innan A och jag åkte hem.

Söndag läste jag. Och läste. Och så läste jag. :mrgreen: Nu har jag läst igenom de tidigare böckerna i serien och har börjat med den nya boken!

Dessutom har jag fått ett nytt kort till TV-boxen och nu fungerar den som den ska! Jag har mycket att ta igen, bara jag blir färdig med boken någon gång. *otålig*

[tags]offline, indisk mat, De målade grottornas land, Jean M Auel, TV-box[/tags]

*) Jag har fortfarande köpstopp, men hittade några småsaker som jag kunde låta slinka igenom köpstoppet. A shoppade desto mer, men det var ju vad han tänkt göra.

7 kommentarer på “IRL”

  1. Åh – jag älskar indisk mat! Fast jagj har fått lära mig att den är väldigt olika beroende på vilken del av indien den kommer i från.

    1. Jag har blivit varnad att – i alla fall där vi åt – om det står ”starkt” efter beskrivningen av rätten, så ÄR det starkt. MYCKET starkt. Mesiga jag tog ett mildare alternativ, då jag gärna vill ha kvar mina smaklökar några år till.

      1. Det beror alldeles på vilken restaurang man är på. Många indiska restauranger har tyvärr försvenskat sina rätter väldigt mycket. Vilket kanske är förståeligt i och för sig, eftersom de också vill sälja.

    1. Med tanke på hur snabbt jag läser så går det fortare för mig att läsa boken än att bränna den.

Kommentarer är stängda.