Allmänt

Måndag, ljuvliga måndag

Ni längtar förstås efter att höra vad jag haft för mig under helgen, då jag inte haft tid att uppdatera min blogg? 😉 Tjaaa… Inte mycket, faktiskt. Lördag körde jag hem till Byn och hämtade bror L, eftersom E var sjuk, och tog med honom till K där syrran bjöd på middag.

Vi skulle dessutom enas om gravstenen till morsans (och så småningom farsans) grav och lyckades till slut uppfylla alla önskemål. Det är faktiskt ganska mycket att tänka på: vilken sorts sten, vilken färg och form, vilken slipning, släta eller skrovliga kanter, bård, typsnitt, dekoration, etc etc.

När jag skjutsade hem L till Byn igen var Byns majbrasa tänd, men jag iddes inte fara och se på den. Satt istället och pratade en liten stund med E, som fått vila sig medan vi varit borta. Jag misstänker att jag inte missat speciellt mycket – har man sett en majbrasa har man sett alla, ungefär.

Söndag gjorde jag absolut ingenting. Jo – jag såg på TV, läste, satt lite vid datorn, gick mellan soffan och kylskåpet, åt middag på V, o s v, men annars gjorde jag inget. Jag har definitivt inte räfsat gården, och är – som vanligt – sist i kvarteret att göra det.

[tags]valborg, middag, gravsten, majbrasa, räfsa gården[/tags]