Allmänt, Foto

Redan?

Hupp! Är det redan fredag? Dagarna går i överljudsfart helt plötsligt, både på jobbet och hemma.

Igår kom jag mig inte i säng (OBS – sängen, inte soffan framför TV:n) förrän det blivit idag. 😉 Jag ”skulle bara” och hux flux hade någon stulit några timmar för mig. Värt att notera är att jag fortfarande inte kommit igång med att räfsa gården, eller ens diskat.

På jobbet har dagarna sett ut så här: jag kommer dit, jobbar lite grann, plötsligt är det lunch, jag jobbar lite mer, och så börjar folk gå förbi min dörr och säga hejdå…? Vips har ännu en dag försvunnit!

imageSortera, sortera, sortera – det är melodin idag.

Jag gjorde ett misstag igår. Tog med mig en ljudbok i sängen. Ja, ni som varit med ett tag vet ju vad som hände: boken är slut, men jag missade den spännande upplösningen. Nå, jag får hoppa tillbaka några avsnitt (det var inte mycket kvar när jag gick och lade mig) och lyssna om igen. Den här gången medan jag är vaken. 😉

[tags]fredag, kontor, tiden rinner iväg, somna ifrån ljudbok[/tags]

2 kommentarer på “Redan?”

  1. Som jag förstår det så sitter du och somnar på jobbet och behöver därför aldrig sova i sängen om nätterna. Rätt uppfattat?

Kommentarer är stängda.