Allmänt

Blåsning

Nu åkte ni på en blåsning – jag har inte alls gjort något åt tvätten! :mrgreen:

Hittade fler ”ska bara”-grejer längs vägen mot trappan, så det bidde inget av tvättvikningen. Inte nog med det; jag sov bort hela kvällen – och natten – igår. Gjorde kycklinggryta till middag, åt alldeles för mycket, skulle bara vila ner maten en stund – och det var den kvällen… Får satsa på att jag orkar vika tvätt ikväll istället.

Varför allt detta tjat om tvätten helt plötsligt? Tjaaaa… OK, jag kan inte hålla mig längre! (Nej, jag har inte blivit inkontinent, det är inte därför tvätten är viktig!) Jag ska snart åka på semester, och behöver gå igenom mina kläder för att packa! Dessutom behöver jag rensa ur en hel del plagg, när vintern nu äntligen är över och förbi. *inte titta på termometern, inte titta på termometern*

Det är inte min vanliga ”möta-våren-i-G”-semester i år. Nej, jag ska längre än så – jag ska till USA! Hemmaråttan jag har faktiskt skaffat mig pass! (Och andra papper man behöver för att bli insläppt i USA, men det är en annan historia.)

Och – som av en händelse – är dollarkursen väldigt bra för shoppingsugna svenskar… (Nu förstår ni varför jag har köpstopp, eller hur?) 😉

UPDATE
Klockan är 22:00. Tvättvikningen är påbörjad. Jag tar bara en liten paus från den en stund, för att informera er om det. 😉

[tags]vika tvätt, resa till USA, shopping[/tags]

11 kommentarer på “Blåsning”

  1. Hahahaha! Det lutar väldigt mycket åt det hållet (låg dollarkurs) men några plagg har jag tänkt ha kvar. Eller åtminstone med mig. 😉

  1. 😉 Om jag skiter i den rena tvätten måste jag ju tvätta om den…? :mrgreen:

  1. Fel kust. Jag ska till östkusten, inte väst.

   (Days of our lives? *fnyser*)

 1. Du vet väl att vi har McDonalds här också? Inte behöver man åka till Amerikat för det?!

  Så mycket tvätt du har att ta hand om när du sedan kommer hem.

  1. Du är bara avundsjuk. :mrgreen: (På tvätten, alltså – jag vet ju hur mycket du älskar att tvätta.)

  1. Det är ingen kvalitet på grejerna nu för tiden! Min tvättmaskin stod i källaren när jag flyttade in för 20 år sedan, och den funkar än.

Kommentarer är stängda.