Allmänt

Listor

Resfebern får mig att göra listor. 😉

Listor på vad som ska packas i vilken väska. Värt att notera är att jag ännu inte fört in ”kläder” eller ”skor” på någon av listorna… Jag har inte heller börjat packa, men har åtminstone sett till att väskorna är hemma hos mig (juniorerna hade lånat dem, så jag har åkt runt och hämtat dem) (alltså hämtat väskorna, inte juniorerna).

Jag kommer att ha tre väskor med mig:

  • Handväska (med axelrem, för de nödvändiga snabbt-att-komma-åt-sakerna)
  • Handbagage (en liten resväska med drag och hjul, även kallad kabinväska)
  • Resväska (en något större – OBS inte stor – resväska med drag och hjul)

Mina allra första planer var att packa handbagaget inuti resväskan, för jag skulle inte ha mycket packning med mig. Nu har jag ändrat mig, dels p g a att jag planerat in mer packning, dels för att jag inte vill skicka en del saker som incheckat gods – jag vill bära dem med mig, så de kommer fram samtidigt som jag själv (och inte hamnar någon annanstans, typ Kanarieöarna).

Jag skulle behöva göra en att-göra-lista också, för jag har massor av det-där-ska-jag-göra-innan-jag-åker-projekt. Två listor, förresten – en för jobbet, en för hemma.

[tags]resfeber, listor, resväskor, handbagage, att-göra-lista[/tags]