Allmänt

Variation

Idag har jag, min fadderperson S och hennes väninna F varit till L och shoppat kläder och skor. Ja, inte jag, eftersom jag har köpstopp på just sådana saker, men de andra. Dessutom följde F:s två tonåringar med, så jag kände mig helt plötsligt tio år* yngre, ungefär. 😉

Det var en kul, men lite jobbig dag. Kul för att jag och de andra hade hur trevligt som helst ihop, jobbig för att jag klätt mig alldeles för varmt. Till slut satt jag bara och svettades på en bänk medan de shoppade färdigt. Det var faktiskt kallt i morse, innan vi åkte härifrån, men på väg dit bröt solen fram genom molnen och det blev varmare. Att vi mest sprang runt inomhus i galleriorna gjorde ju inte saken bättre… 

Det är en besvärlig tid att klä sig rätt nu. Vädret hade kunnat slå om till regn och då hade jag varit lagom klädd. Nå, jag kunde ju ta av mig jackan, men önskade att jag haft kortärmat under. Men snart, snart åker jag till varmare trakter… Inte för att det är något sol&bad-resmål, men jag kommer att packa lätt klädsel, speciellt med tanke på mina shoppingrundor. *he he*

[tags]shopping, klädsel[/tags]

*) Det är ju ungefär tio år sedan juniorerna var tonåringar.