Allmänt

Snart

Jag resfebrar för fullt och har varnat mina kära kumpaner och kompanjoner på jobbet, att lagom till fredag kommer det inte att gå att få något vettigt ur mig alls. 😉

Söndagen gick i lättjans tecken. Inte för att jag inte hade något att göra – snarare tvärtom, alldeles för mycket att börja med – men jag iddes helt enkelt inte. Det blev en rivstart på dagen, också, då det visade sig att jag sluppit göra en utryckning mitt i natten till farsan. (Lång historia, som baseras på att han är en tjurig gammal gubbe.) Att vakna svintidigt på morgonen för att gå på toa och upptäcka att äldreboendet ringt till både fasta och mobila telefonen utan att jag vaknat, får verkligen fart på mig!

Tvättvikningen har avstannat. Jag ”skulle bara” och hips vips hade jag förträngt allt vad tvätt heter. Nu måste jag först och främst se till att få bort allt från andra halvan av dubbelsängen (alltså den halvan jag inte sover i) så jag kan lägga upp mina resväskor där och börja packa. Hmmm, det kommer att rymmas mycket böcker i den större väskan…

Jag har redan sett ut vilken ljudbok jag ha med mig i spelaren under resans gång. Tänk så bekvämt att slippa släpa den med mig i packningen, då hon skriver verkliga tegelstenar till romaner! Jag har också spanat in vilken film jag ska kolla på under flygningen: The king’s speech med Colin Firth! *dreglar* :mrgreen:

[tags]resfeber, gamlingar, packning, Denna dödens kropp, Elizabeth George, The king’s speech, Colin Firth[/tags]

2 kommentarer på “Snart”

  1. Då är det nog bäst att du får ha ett paket att hämta ut när du kommer hem istället.
    Hälsningar från världens snabbaste bokleverantör… mañana, mañana AB… ;D

    1. Tackar på förhand! Det ska bli spännande att se vad du hittat på! 😉

Kommentarer är stängda.