Allmänt, Foto

Kursdag

Varit på kurs i L hela dagen, tillsammans med de andra tjejerna från min avdelning. Vädret var strålande, även om solen värmde upp vårt konferensrum lite väl mycket. (Jo, jag vet – jag ska inte klaga.)

Hör och häpna: under lunchen shoppade jag inget alls! De andra sprang på stan, men jag iddes inte. Köpstoppet, ni vet. 😉

imageHotellet där vi höll till.

Resfebern brer ut sig. Inte bara jag, utan även syrran och mina juniorer, är drabbade. Jag har inte börjat packa än – inte rent fysiskt lägga saker i väskorna. Däremot har jag gjort listor och är rätt säker på att få allt jag behöver med mig (pengar, pass och piljetter).

Under kvällen har jag överdoserat kaffe, vilket förstörde min nattsömn totalt. Någon timma har jag nog hunnit få ihop hittills, men klockan är ju bara barnet (03:00). Lite mer sömn kan det bli innan väckaren ringer.

UPDATE
Det blev lite mer sömn. Lite för mycket, till och med. Snoozade för många gånger men vaknade ändå så jag hann till jobbet inom flexramen. Freeeedag! 😉

[tags]kurs, resfeber, kaffe[/tags]

2 kommentarer på “Kursdag”

  1. Försöker läsa bakåt o ikapp men hittar inget om någon resa, vart ska du åka? Oavsett vart så är jag avis! Jag åker aldrig någonstans, har inte haft ett pass på tio år! Jaja, visst unnar jag dig en trevlig resa, ha det så mysigt så!

  2. Tack, Paula! 🙂

    Jag ska åka till USA, och det är min första resa utomlands (om man inte räknar Norge och Finland) på 33 år! Det är definitivt den första utlandsresan i vuxen ålder.

Kommentarer är stängda.