Allmänt

Lördag

Idag har det varit härligt väder! Solen sken och värmde från en molnfri himmel, men samtidigt har vindarna fläktat så inte värmen blivit för svår. Perfekt! (Jag gillar ju inte när det blir för varmt.)

Min packning? Jodå, den är ordentligt planerad. Däremot är den inte påbörjad, annat än att jag tömde ut och rensade necessären på tomma schampoflaskor och annat krafs igår. (Den blev genast mycket lättare att stänga.) De plagg som ska tvättas kommer eventuellt att hitta ner till tvättstugan ikväll, under melodifestivalen – som jag är måttligt intresserad av, men ändå inte kan låta bli att se. Med ett halvt öga, i alla fall.

Eftersom jag planerar mina resor så väl, kommer jag att tillbringa 11 timmar på flygplan precis den dagen mensen är som värst. Hur. Kul. Som. Helst. NOT! Funderar nästan på att smyga över till äldreboendet här bredvid och sno några vuxenblöjor… Nå, jag får ladda ombyten i handbagaget och se till att mina svarta kjolar är med på resan. Fast de börjar vara så urtvättade att allt ändå syns på dem, hur mycket jag än försöker smyga obemärkt till toaletten. 

Jag ska slå in ett paket ikväll, en present till både Mr och Mrs. *he he* (Mrs läser här så jag tänker inte skriva vad det är. Hemligt, hemligt!) Vidare har jag – äntligen! – klippt bort jättetovan som gamlingen har haft på ryggen. Nu är bara alla de andra tovorna kvar, men den var värst. Jag har även varit till farsan och kollat läget, och han hade det bra. Dessutom har jag hunnit över till Bästisgrannarna och talat om att jag reser på måndag, och att A ska vara kattvakt.

[tags]soligt, packning, resfeber, mens, present[/tags]