Allmänt

Framme!

Till slut kom jag fram dit jag skulle, efter diverse små besvär (en borttappad väska är en petitess) och allt är väl. Värt att notera: jag hatar mina stödstrumpor och är väldigt tveksam till om de ska få följa med hem eller om jag slänger dem direkt.

Här är underbart! 🙂 Perfekt fotoväder, d v s mulet med lätt regn, även om det inte betyder att jag fotograferar något ändå… Jo, jag ska, jag måste bara komma igång först. Är just nu inne på tredje muggen kaffe och börjar snart känna mig som människa igen.

Här blommar träd och buskar som jag inte vet vad de heter (och inte K och B heller, då det inte är de som planterat dem), småfåglar av alla möjliga former och färger kommer till fågelborden, små Piff-o-Puff-ekorrar springer över gräset – och jag har sett kolibrier!!! 🙂 *lycka*

[tags]resa, USA, fotoväder, kolibrier[/tags]

2 kommentarer på “Framme!”

Kommentarer är stängda.