Allmänt

På plats

Jag är på plats, och har hunnit sova ikapp (någotsånär). Nu är jag i samklang med naturen shoppingen och har hittills tjänat in mer än jag shoppat för – åtminstone på Kohl’s… Jag har förstås hunnit vara på både Walmart och Target också, samt lunchat på Applebee’s och druckit kaffe på Starbuck’s.

Som ni ser så gör jag av med pengar, men det var ju ett av villkoren för resan. Att jag dessutom får njuta av K & B:s gästfrihet gör tillståndet ännu bättre! Jag njuter av att vara ledig (även om jag kollat min jobbmail) och ser mig omkring.

Det är väldigt vackert här! Dels är husen New England-stil i original 😉 (vi ska åka och kolla – vid kusten – på de Verkliga Praktexemplaren till hus någon dag), dels är det precis rätt tid på året. Allt grönt är fräscht och fruktträden blommar.

Jag har inrättat rökruta på främre altanen, där jag sitter och kollar på kolibrier, hackspettar, femtelva andra sorters fåglar och så ekorrar, förstås. Riktiga Piff & Puff-ekorrar! 😆 När det är mörkt hör jag grodorna sjunga i bakgrunden. Ja, det ÄR grodor som sjunger/ visslar/ spelar på natten, även om jag undrade vad det var för fåglar som sjöng när det var mörkt. 🙂

Resan gick bättre än förväntat, även om jag inte gillade stödstrumporna. Jag hann med alla flyg men blev lite försenad genom tullen när jag var framme, så min väska hann sluta snurra på bandet och fick sökas upp (av personal) i ett bagagerum långt bortom all ära och redighet. Eller kanske inte, men jag hade ont i fötterna så det kändes som att promenera till bortre Asien.

Jag har knappt rört kameran, så några bilder blir det inte än. Det kommer väl, jag måste bara komma ihåg att använda A:s kamera som jag har med mig. Jag provade fota med mobilen, för att skicka bilder från alla fyra flygplatserna jag passerade, men efter den första bilden ville den inte spara några kort längre?!?

[tags]USA, New Hampshire, Kohl’s, Walmart, Target, Applebee’s, Starbuck’s[/tags]