Allmänt

Fotografering

Jag har problem med fotograferingen. 🙁 Rättare sagt med överföringen av bilder mellan program, men det går säkert att lösa. Dock inte ikväll.*

Jag är trött och ska alldeles snart gå och lägga mig; jag ”ska bara” först… Efter ännu en hård dags shopping, med allt vad det innebär att springa på stengolv, är mina ben i elefantklass och jag kan knappt gå. Jag har ont ända till höfterna och K är säkert jätteless att höra mig gnälla. 😉

Idag har jag börjat fotografera! Jag fotar stort och smått, huller om buller, med tanken att fånga stämningen. Om jag lyckas bättre imorgon, efter en natts vila, så ska ni få se lite grann av allt jag haft för mig.

[tags]foto, shopping[/tags]

*) Jag lugnade K, när hon gick upp och lade sig, att om hon hör ljudet av en dator som åker i golvet så är det inte någon av deras…

4 kommentarer på “Fotografering”

    1. Det löste sig med bilderna, så några glimtar ska ni få under resans gång.

    1. Det är mycket roligare att shoppa i en annan valuta. Det känns billigare. 😉

Kommentarer är stängda.