Allmänt, Foto

Till slut

Till slut fick jag ordning på bilderna! Nu ska ni få se lite grann!


Jag har köpt mig nya skor! Här är ett par av dem… Notera även den tjusiga pyjamasen, akutköpt på plats eftersom jag glömt nattlinnet hemma. (Strunta i de svullna benen, de blir sådana efter heldagsshoppande.)

Semlor kan och bör ätas alla tider på året! Denna regel gäller framför allt utlandssvenskar, vars mostrar smugglar både semmelbullar och mandelmassa i resväskan. :mrgreen:

Värt att notera, åtminstone för mig själv: ät dig inte proppmätt innan du går och lägger dig, det slutar bara med fasansfulla mardrömmar som väcker dig framåt småtimmarna. Jag har varit uppe och pysslat inatt, men det brukar jag ju vara hemma också.

Skillnaden är att natten här är mörk, hemma är det så här års nätt och jämt skymning innan det blir morgon igen. Vädret är nog likadant, grått och regnigt, d v s perfekt shoppingväder. 😉 Då det dessutom är bra fotoväder kanske ni kommer att få se mer bilder…?

För övrigt vill jag bara hälsa min syster att hon kollar väl sin mail då och då…?

[tags]pyjamas, semlor, mardrömmar[/tags]